Home
INSTITUTI I DIALOGUT DHE KOMUNIKIMIT
(ish shtëpia e Librit dhe Komunikimit)
 

Instituti i Dialogut & Komunikimit
Adresa: Rruga "Myslym Shyri"
Pallati 47, Ap 4, Tiranë Albania

Tel: +355 4 4507853

E-mail:idk@idk-al.org

 

Veprimtaritë e fundit

Botimet e fundit

Drejtori Ekzekutiv i Institutit të Dialogut & Komunikimit merr pjesë në konferencën ndërkombëtare me temë “Serbët dhe Shqiptarët – Në cilin drejtim?”

 

Personazhet kryesore të Shqipërisë Vendi, Fiset, Populli gjatë Luftës së Parë Botërore

John Williams
Stoneri

Mark Haddon
Rasti i çuditshëm i vrasjes së qenit në mesantë

   
Instituti i Dialogut & Komunikimit së bashku me Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
publikojne...

J. G. Ballard
Perandoria e diellit

Godrey H. Hardy
Apologjia
e një matematikani

Aleko Minga
Tri sprova për matematikën

   

Botimet LINUS

Drejtori Ekzekutiv i Institutit të Dialogut & Komunikimit bëhet anëtar i bordit të Qendra për Demokraci dhe Pajtim në Evropën Juglindore

Historia e Botës me 1.000 Objekte

Anna Gavalda
Të ishim bashkë, vetëm kaq...

Anna Gavalda
Unë e doja
             
Instituti Italian i Kulturës dhe Seksioni i Italianistikës së Universitetit të Shkodrës organizojnë Giorgio Bassani: in Memoriam, një seminar kushtuar... Thomas Mann
Novela
Georges Simenon
Lufta e nervave e Komisarit Megre
Rebecca Johns
Kontesha e zezë
               
 
Ribotime

Instituti i Dialogut & Komunikimit së bashku me Fondacionin Friedrich-Ebert, botojnë
"Shqiptarët dhe modeli social evropian - mangësitë, pengesat, sfidat, vizionet"

J.R.R Tolkien
Hobit
Maria N. Todorova
Ballkani imagjinar
Johan Georg von Hahn
Studime Shqiptare
 


 
 
 
Faqja e parë | Rreth nesh | English | Sitemap.txt | Sitemap.xml | Sitemap.html |
© IDK