Home
INSTITUTI I DIALOGUT DHE KOMUNIKIMIT
(ish shtëpia e Librit dhe Komunikimit)
 

Instituti i Dialogut & Komunikimit
Adresa: Rruga "Myslym Shyri"
Pallati 47, Ap 4, Tiranë Albania

Tel: +355 4 4507853

E-mail:idk@idk-al.org

 

Ribotime

 

 

Titulli: Hobit
Autori: J. R. R Tolkien
E përktheu: Maklen Misha
Numri i faqeve: 372 fq 8 fq ilustrime
Çmimi: 800 lekë
ISBN 99943-641-8-9

 

I konsideruar një ndër kryeveprat e letërsisë botërore për fëmijë, por dhe si një libër që mund të lexohet fare mirë dhe nga të rriturit.

BBC e përfshin ndër 100 veprat më të mira të letërsisë botërore të shekullit të XX.

Një ndër librat më të shitur të të gjitha kohërave – deri në 100 milion kopje.

Një nga librat që ka ndikuar më shumë brezin tonë.
-
The Times

 

Botim i dytë, i ripunuar dhe me ilustrime.


 
 
Faqja e parë | Rreth nesh | English | Sitemap.txt | Sitemap.xml | Sitemap.html |
© IDK