Home
INSTITUTI I DIALOGUT DHE KOMUNIKIMIT
(ish shtëpia e Librit dhe Komunikimit)
 

Instituti i Dialogut & Komunikimit
Adresa: Rruga "Myslym Shyri"
Pallati 47, Ap 4, Tiranë Albania

Tel: +355 4 4507853

E-mail:idk@idk-al.org

 

Botimet e fundit LINUS

 

Dy ndër kryeveprat e shkrimtarit të madh gjerman Thomas Mann,  një ndër figurat më madhore të gjithë letërsisë dhe kulturës evropiane të shekullit të njëzet.

Ndër veprat e tij të tjera mund të përmenden romanet: “Budenbrokët”; “Mali magjik”; “Jozefi dhe vëllezërit e tij”; “Doktor Fausti”; si dhe novelat “Vdekje në Venecia”; “Tonio Kruger”, etj.

Thomas Mann (1875-1955) është fitues i Çmimit Nobel për letërsinë.

 
 
Faqja e parë | Rreth nesh | English | Sitemap.txt | Sitemap.xml | Sitemap.html |
© IDK