Home
INSTITUTI I DIALOGUT DHE KOMUNIKIMIT
(ish shtëpia e Librit dhe Komunikimit)
 

Instituti i Dialogut & Komunikimit
Adresa: Rruga "Myslym Shyri"
Pallati 47, Ap 4, Tiranë Albania

Tel: +355 4 4507853

E-mail:idk@idk-al.org

Botimet e fundit LINUS


Titulli: Historia e Botës me 1,000 Objekte
Përkthyes: Kujtim Ymeri, Jorgji Qirjako
Numri i faqeve: 400 fq
Çmimi: 3500 lekë
Botues: Botimet IDK / LINUS
ISBN: 978-9928-136-33-6

 

Një libër krejt i veçantë e mjaft i bukur, që gjithkush do dojë ta ketë në shtëpinë e tij.Një vështrim i ri për historinë e botës, për qytetërimet e kulturat, që shihen nëpërmjet 1.000 objektesh të krijuara nga dora e njeriut gjatë pothuajse 20.000 vitesh: Nga sendet e jetës së përditshme, tek kryeveprat e kreativitetit njerëzor.Nga ora që Napoleoni e përdori për të koordinuar veprimet me gjeneralët e tij gjatë betejën së Vaterlosë, te vazot më të lashta kineze prej porcelani, nga Kushtetuta amerikane te Kodiku i Drezdenit i Majave.
“Historia e Botës me 1.000 Objekte" sjell një perspektivë krejt të re e origjinale për historinë e botës, duke na bërë të kuptojmë si kurrë ndonjëherë më parë se si kanë jetuar të parët tanë, se çfarë ata besonin e çfarë vlerësonin.

 

 
 
Faqja e parë | Rreth nesh | English | Sitemap.txt | Sitemap.xml | Sitemap.html |
© IDK