Home
INSTITUTI I DIALOGUT DHE KOMUNIKIMIT
(ish shtëpia e Librit dhe Komunikimit)
 

Instituti i Dialogut & Komunikimit
Adresa: Rruga "Myslym Shyri"
Pallati 47, Ap 4, Tiranë Albania

Tel: +355 4 4507853

E-mail:idk@idk-al.org

 

Politikë, Fe, Ekonomi, Aktualitet

 


Leszek Kolakowski
Feja: Nëse ka zot ...


Thomas L. Friedman
E nxehtë, e rrafshët e mbipopulluar

Thomas L. Friedman
Bota në kohën e terrorizmit

Olivier Roy
GLobalizimi i Islamit

Amin Maalouf
Çoroditja e botës


Fareed Zakaria
E ardhmja e Lirisë


Norberto Bobbio
E djathta dhe e majta

Fareed Zakaria
Bota pas-amerikane


Robert Nisbet
Konservatorizmi
Ëndrra dhe realiteti


John Gray
Liberalizmi

Robert Kagan
Bota që krijoi Amerika

Michael Cox, Doug Stokes
Politika e jashtme e Shteteve të Bashkuara


John Kenneth Galbraith
Historia e ekonomisë


Randy Charles Epping
Një guidë e ekonisë botërore


Yonah Alexander
Lufta kundër terrorizmit

Josep Ramoneda
Fundi i pasionit poltik


Kolana Dialog
 
 
Faqja e parë | Rreth nesh | English | Sitemap.txt | Sitemap.xml | Sitemap.html |
© IDK