Home
INSTITUTI I DIALOGUT DHE KOMUNIKIMIT
(ish shtëpia e Librit dhe Komunikimit)
 

Instituti i Dialogut & Komunikimit
Adresa: Rruga "Myslym Shyri"
Pallati 47, Ap 4, Tiranë Albania

Tel: +355 4 4507853

E-mail:idk@idk-al.org

 

Letërsi nga bota

 


Ivo Andriç
Kronikat e Travnikut


Thomas Mann
Mario dhe magjistari
Tristan

Ernest Hemingway
Dëborat e Kilimanxharos,
Lumturia e shkurtër
e Frensis Mekomberit

Eduardo Mendoza
Asnjë lajm nga Gurbi

Margariute Yourcenar
Vepra në të zezë


Christa Wolf
Kasandra


Raymond Chandler
Gjumi i madh

Georges Simenon
Lufta e nervave e Komisarit Megre

Georges Simenon
Qeni i verdhë
Rrëfimet e Komisar Megre

Paul Auster
Trilogjia e Nju Jorkut

Paul Auster
Libri i iluzioneve

J.R.R Tolkien
Bilbo Hobiti


Jaume Cabre
Senjoria


Jaume Cabre
Unë rrëfehem


John Wyndham
Dita e trifidëve

Lyman Frank Baum
I mrekullueshmi
magjistar i Ozit


Peter Hoeg
Ndjesia e Smillës për dëborën

Anne Holt
Vrasja e fundit

Anne Holt
Atë që meriton

Michael Crichton
Të burgosur në kohë

Rafaele Nigro
Malvaroza

Rebecca Johns
Kontesha e zezë

Simon Toyne
Sanctus

Cristopher Paolini
Eragon

Andrea Grill
Qaj e qesh

Robert E. Howard
Konan
Ora e dragoit

Enciklopedi e historisë
së botës e lidhur
me internetin

Enciklopedi
e ilustruar për fëmijë

Conn Igulden
Perandori, Portat e Romës

Conn Igulden
Perandori, Vdekja e mbretërve
 
Faqja e parë | Rreth nesh | English | Sitemap.txt | Sitemap.xml | Sitemap.html |
© IDK