Home
INSTITUTI I DIALOGUT DHE KOMUNIKIMIT
(ish shtëpia e Librit dhe Komunikimit)
 

Instituti i Dialogut & Komunikimit
Adresa: Rruga "Myslym Shyri"
Pallati 47, Ap 4, Tiranë Albania

Tel: +355 4 4507853

E-mail:idk@idk-al.org

 

Histori Shqipërisë, Studime shqiptare

 Johan Georg von Hahn
Studime shqiptare


Antonello Biagini
Historia e Shqipërisë

Peter Bartl
Shqiptarët

Kronikat e Tursun beut

Max Demeter Peyfuss
Shqypshkronja e Voskopojës


Eqrem bej Vlora
Kujtime 1885-1925


Paolo Petta
Despotët e Epirit
e Princër të Maqedonisë

Dhimitër Beduli
Kishë dhe kulturë

Edith Durham
Shqipëria e Epërme

Stavro Skendi
Poezia epike gojore

Stavro Skendi
Studime kulturore Ballkanike

Ferdinando Salleo
Shqipëria gjashtë
muaj mbretëri


Roberto Morozzo Della Rocca
Shqipëria rrënjët e krizës


Ernest Koliqi
Ese të letërsisë shqipe


Tim Judah
Kosova luftë dhe hakmarrje

Noel Judah
Kosova një histori e shkurtër


Dosja sekrete e UDB-së Emigracioni shqiptar
1944-1953

Mariella Pandolfi
Sovranitete të lëvizshme

Mit'hat Frashëri
Plagët tona

Hubert Neuwirth
Qëndresë dhe bashkëpunim

Shqipëria dhe Kosova

Dusan T. Batakovic
Qeveria serbe dhe Esat Pashë Toptani
   
 
Faqja e parë | Rreth nesh | English | Sitemap.txt | Sitemap.xml | Sitemap.html |
© IDK