Home
INSTITUTI I DIALOGUT DHE KOMUNIKIMIT
(ish shtëpia e Librit dhe Komunikimit)
 

Instituti i Dialogut & Komunikimit
Adresa: Rruga "Myslym Shyri"
Pallati 47, Ap 4, Tiranë Albania

Tel: +355 4 4507853

E-mail:idk@idk-al.org

 

Botimet e fundit LINUS

 
Qeni i verdhë  

Botimet Linus me këtë roman policor po fillon një seri botimesh të Komisarit të njohur Megre. Qeni i verdhë është pikërisht i pari i kësaj kolane.

Një mbrëmje me stuhi në qytetin bregdetar të Konkarnosë. Zoti Mostagen, tregtar kryesor i verës i qytetit, qëllohet me armë pak pasi ka dalë nga kafeneja e hotelit Admiral. Kur komisari Megre vjen për të zgjidhur krimin, ai e gjen gjithë qytetin të kapur nga paniku për shkak të një artikulli të botuar në gazetën lokale, si dhe për faktin se mesa duket dikush ka vënë në shenjë disa prej njerëzve më të shquar të parisë së qytetit. Po çfarë vallë është ajo që i lidh viktimat me njëri tjetrin? Çfarë i fsheh komisarit Ema, kamerierja e përulur e kafenesë së hotelit? Po qeni i verdhë që befas është shfaqur dhe vërtitet nëpër qytet, duke iu futur banorëve të qytetit një shqetësim aq të madh, nga doli vallë?

 
 
Faqja e parë | Rreth nesh | English | Sitemap.txt | Sitemap.xml | Sitemap.html |
© IDK