Home
INSTITUTI I DIALOGUT DHE KOMUNIKIMIT
(ish shtëpia e Librit dhe Komunikimit)
 

Instituti i Dialogut & Komunikimit
Adresa: Rruga "Myslym Shyri"
Pallati 47, Ap 4, Tiranë Albania

Tel: +355 4 4507853

E-mail:idk@idk-al.org

 

Veprimtaritë e fundit

 
   
Giorgio Bassani: in Memoriam

Në datat 24-25 nëntor në qytetin e Shkodrës, Instituti Italian i Kulturës dhe Seksioni i Italianistikës së Universitetit të Shkodrës organizojnë Giorgio Bassani: in Memoriam, një seminar kushtuar shkrimtarit nga Ferrara me rastin e njëqindvjetorit të lindjes. Me pjesëmarrjen e Prof. Anna Dolfi, Universiteti i Firences, Beti Njuma përkthyesja e Bassanit në shqip, Piro Misha - Drejtor i Institutit i Dialogut dhe Komunikimit njëkohësish botuesi i dy prej librave të Giorgio Bassanit: Kopshti i Finci-Kontinëve dhe Gjyzlyket e arta.

 
 
 
Faqja e parë | Rreth nesh | English | Sitemap.txt | Sitemap.xml | Sitemap.html |
© IDK